Menu
s
0 Comments

Com descobrir la procedència de les URL anònimes a la xarxa de display

Hem trobat un article realment interessant en websavvy.com.au d’on hem nodrit d’imatges aquest post. Tracta d’URLs anònimes de Google en xarxa display d’AdWords. Es tracta d’una problemàtica que trobem en algunes campanyes d’anuncis, realment incerta ja que es refereix al fet d’estar invertint diners en publicitat en un site i que aquest web no et proporcioni informació. Avui us desvetllem alguns trucs de campanyes a Google AdWords en combinació amb Analytics, descobrirem què és això del “anonymous products placement”.

Si aquest terme ha aparegut en alguna de les teves campanyes sabràs del que et parlem, si no ha aparegut fins al moment, el dia que ho faci ho farà amb un URL com aquesta: 7d63e18288963dc8.anonymous.google. Si no tens ni idea del que parlem però no obstant això vols que les teves campanyes SEM siguin el més efectives i eficients, necessites els serveis d’una agència de màrqueting en línia com Tresce.

Primer pas cap a la solució. Talla i enganxa l’adreça del site anonymous.google i un grup d’anuncis. Després construeix un nou grup d’anuncis que es digui exactament com la URL “anònima” que t’apareix al teu compte de Google AdWords. I espera uns dies per començar a rebre dades.

El grup d’anuncis començarà a rebre dades, llavors ens introduirem en el nostre compte de Google Analytics. Un cop a Analytics hem de crear un segment avançat, donar nom a aquest segment, i després canviar la mètrica en el grup d’anuncis d’AdWords. Pots incloure el nom que li vas donar a Analytics al segment en la primera part del domini de anonymous.google

Fes un testeig per assegurar-te que reps dades i salva el segment.

Així rebràs la informació del site si és realment la URL, navegant per l’informe:

Traffic Sources> Advertising> AdWords> Placements

Hauràs mirar ‘Managed Placements’ la taula que es presenta amb el teu segment que coincideix amb el grup d’anuncis establert, fer clic i, veuràs la font real d’on procedeix el trànsit.